Fijne Kerst wensen aan geliefden

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur. De tijd dat we samenkomen met onze familie. Het is de koudste tijd van het jaar, maar tegelijktijdig ook de warmste op het gebied van gezelligheid en het samenzijn. Het gaat natuurlijk over de kerstdagen. In deze periode besteden we veel tijd aan onze naasten. Samen tot laat in de avond dineren rondom een grote tafel of gezellig een wandeling maken door het bos. Kortom kerst is een van de gezelligste feesten aan het eind van het jaar.

Kerstkaarten ontwerpen

Naast diegene die u ziet tijdens de kerstdagen. Wilt u natuurlijk de rest van uw omgeving ook fijne kerstdagen wensen. Kerstkaarten kopen kan de oplossing hiervoor zijn. Dit kan zowel in de winkel als door kerstkaarten online te bestellen. De kerstkaarten uit de winkel zijn vaak hetzelfde, daarom zou het leuk zijn om zelf kerstkaarten te maken. Zo kunnen de kerstkaarten persoonlijk worden gemaakt, dit brengt gelijk kerstsfeer mee. De kerstkaarten kunnen in verschillende stijlen worden gemaakt, moderne kerstkaart, klassieke kerstkaarten of compleet andere stijl. Daarnaast kan er met leuke beelden, achtergronden en lettertypes gemakkelijk een eigen creatieve kerstkaart worden gemaakt. Met behulp van eigen foto’s kan er een unieke persoonlijke kerstkaart worden gemaakt. Als u zelf niet zo creatief bent kunt u ook eenvoudig voorgemaakte ontwerpen aanpassen naar eigen smaak. Vervolgens kan u een gratis proefdruk ontvangen tot 22 december. Zo kunt u uw ontwerp van de kerstkaart in het echt zien en kijken of u tevreden bent met de kwaliteit. 

Kerstkaarten bestellen en bezorgen

Na het checken van de proefdruk, kan u eventuele aanpassingen doen om vervolgens de kerstkaarten te bestellen. Het is handig om voor uw aankoop een account aan te maken. Met behulp van de account kan u profiteren van mooie kortingen. Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief, zo blijft u ook op de hoogte van aanbiedingen en kortingsacties. Een overzicht van alle aanbiedingen en acties is terug te vinden op de Kaartje2go website. De zelfontworpen kerstkaarten kunt u laten thuisbezorgen bij u thuis of u kunt het versturen overlaten aan Kaartje2go. Zij bezorgen de kerstkaarten dan op de gewenste adressen en gekozen verzenddatum. De kerstkaarten worden geleverd binnen 3 à 4 werkdagen door BPost. Wilt u zeker weten dat uw kerstkaarten op tijd worden bezorgd. Dan moet u de kerstkaarten bestellen voor donderdag 18 december om 20:00. De kerstkaarten worden dezelfde dag nog verzonden. Bij het later bestellen van de kaarten is er een kans op vertraging door de topdrukte die kan ontstaan tijdens kerst. Lukt het toch niet om op tijd te bestellen, dan kunt u altijd nog een nieuwjaarskaart sturen of een combinatie van kerst- en nieuwjaarskaart.