De leukste modemaand van het jaar

Het is weer zo ver, de leukste maand in het jaar voor de echte modeliefhebbers. Deze laatste maand was het namelijk weer fashionweek in een hele hoop verschillende steden! Uiteraard zijn er de grootste fashion steden, zoals Milaan en Parijs. Maar ook andere grote steden doen altijd wel mee, zoals Londen en New York. De fashionweek is altijd een groot spektakel, en er valt een hoop te zien. De straten zijn namelijk overvol met allemaal verschillende modellen, en elke heeft weer een mooier outfit aan dan de andere. Ook is het een groot verzamelpunt voor fashionistas van over de hele wereld. En in welke stad je ook bent, er zal zeker genoeg te doen zijn! Want elke fashionweek brengt namelijk genoeg activiteiten met zich mee, en ook een hele hoop inspiratie voor een beginnende fashionista!

Inspiratie en mogelijkheden tot prachtige fotos

Voor de modeblogger is deze maand echt een feestmaal. Er valt namelijk zo ontzettend veel te fotograferen, je camera is vol voordat je het weet. De fashionweek lokt namelijk mensen van over de hele wereld, om hun mooiste outfit aan te doen, en hierin de straten te gaan verkennen. Zo heb je erg veel mogelijkheden tot het maken van geweldige fotos, van de meest verschillende outfits. Want werkelijk alles komt naar boven tijdens zo’n fashionweek. Je hebt de erg uitbundige streetwear, tot de classy en tot in de nopjes afgewerkte outfits. Ook kan het dus echt een perfecte plek zijn voor inspiratie voor bijvoorbeeld heren sneakers. Als je een beetje doodloopt met wat je nu voor outfits wil gaan dragen, of je wilt simpelweg gewoon je smaak ontwikkelen, dan is dit ook de perfecte plek. En wees ook vooral niet bang om wat mensen aan te spreken die je er cool uit vindt zien! Ze vinden het waarschijnlijk ontzettend leuk als je hun outfit een compliment geeft, en zullen ook zeker weten graag wat tips geven om jouw eigen mode stijl te ontwikkelen.

Let goed op de feestjes

Het is ondertussen wel algemeen bekend dat modellen van een goed feestje houden, en ook zeker weten hoe ze een feest leuk moeten maken. En omdat in de fashionweek al deze modellen op een plek zijn, zorgt dat vaak voor wat te gekke feestjes. Er zijn afterpartys van shows, maar deze zijn wel wat lastiger om binnen te komen. Het makkelijkste is gewoon als je iemand hebt die weet welke club de modellen naar toe gaan. Hier is het dan altijd ontzettend gezellig, en zal jij je zeker niet vervelen! Als je in Europa woont is het tevens ook ontzettend makkelijk om makkelijk bij een van de grote modesteden te komen. Dus laat je zeker niet tegenhouden om gezellig even langs te komen! Je zal het zeker weten naar je zin hebben!