Zomervakantie

Afgelopen zomer waren wij met het gezin in Spanje op vakantie. We hadden een appartement gehuurd in Malaga. Het had een prachtig dakterras en dat was fijn met het lekkere weer. We hebben elke ochtend boven op het dakterras ontbeten terwijl we over de stad uitkeken. Om naar het centrum te komen moesten we wel een klein stukje met de bus. Gelukkig kwamen er drie buslijnen langs de bushalte vlak voor ons appartement. Hierdoor konden we bijna elke vijf minuten wel een bus naar het centrum pakken. De vierde dag begon helaas heel bewolkt. We zagen niet veel door de dichte mist. Dus na het ontbijt kleedde ik mij om en trok en lange zwarte broek aan. Helaas bleek een half uur later dat ik dit niet slim had aangepakt. 

Boottocht

De zon begon namelijk weer heel fel te schijnen. Binnen korte tijd had ik het super warm. Gelukkig had ik wel een trui aan met een shirt eronder. Hierdoor kon ik mijn trui uit doen en in mijn shirt lopen. We liepen een beetje te slenteren door het centrum, tot we opeens bij de haven aan kwamen. Hier lag een mooi zeilschip aan de kade. Een mevrouw in een blauwe trui sprak ons aan. Ze vroeg of het ons leuk leek om een boottochtje te maken. Aangezien het zo lekker veel was geworden leek ons dat wel wat! Dus we kochten tickets en gingen aan bord. We werden meteen aangesproken door een van de vriendelijke jongens die op de boot werkte. Nadat we uit de haven voeren kwam hij naast mij zitten. Hij had wat te drinken voor mij gehaald. Dit vond ik erg attent. Hij nam mij mee naar de bovenkant van de boot. Hier hadden we nog mooier uitzicht. Het was een hele leuke jongen en ik had een hele leuke middag.

 

Nieuwe telefoon

Aan het einde van de boottocht vroeg hij om mijn nummer. Helaas was mijn telefoon abonnement net verlopen. Maar hij gaf mij wel zijn nummer op een blaadje. Die middag ging ik in het appartement meteen op zoek naar een nieuw telefoonabonnement. Ik wilde dolgraag deze jongen nog een keer spreken. Na wat sites online af te hebben gezocht had ik een nieuwe telefoon inclusief abonnement besteld. Deze zou in Nederland weer worden bezorgd zodra ik thuis zou komen van vakantie. Maar zo lang wilde ik niet wachten tot ik hem weer kon spreken. Dus ben ik de volgende dag weer naar de haven gegaan en ben nog een middag meegegaan op de boot.