Hobby wordt werk

Toen mijn man en ik ons eerste huis kochten, moest er nog veel gebeuren. De muren, kozijnen, deuren en plinten waren allemaal een aparte kleur. De muren waren niet echt meer wit en de plinten waren bruin. Dit vonden wij niet bij ons huis passen en wilde dit graag veranderen. Nadat we het huis hadden gekocht zijn we direct begonnen met klussen. Het hele huis hebben we onder handen genomen. De hele basis hebben we opnieuw gedaan. Muren opnieuw gestuukt en witgeschilderd. De plinten ook witgeverfd. Zo zag het hele huis er totaal anders uit. Weer fris en levendig. Precies het gevoel dat wij graag in ons huis terugzien. Toen we klaar waren met de verbouwing, kwam ik erachter dat ik het klussen en fris maken van het huis miste. Toen besloot ik om mijn eigen bedrijfje op te richten. Waarbij ik voor anderen hun huis weer opfris en levendig maak.

Afwisseling in werk

Ik doe nog steeds mijn werk dat ik al deed en doe dit er nu naast. De afwisseling vind ik heel fijn. Het serieuze van mijn huidige werk, waarbij ik vooral zit en bezig ben met mijn hoofd. Met daar tegenover het werken met mijn handen. Vooral de reactie en oprechte waardering van mijn klanten vind ik erg fijn. Hierdoor heb je het gevoel dat mensen je waarderen met het werk dat je doet. Verder houd ik ook van het opnieuw stijlen van huizen. Ons eigen huis inrichten vond ik ook een leuke uitdaging. Mijn man houdt van strak en wit. Ik ben vooral van mooie pastelkleuren en hout. Om hierin een combinatie te vinden waarbij we het allebei mooi zouden vinden was een hele uitdaging. Daarom wilde ik dit ook voor anderen gaan doen. Zodat anderen ook samen tot een goede oplossing komen, waarbij ieder zijn smaak terugkomt het interieur. Dit is de perfecte combinatie voor mij zo kan ik mijn creativiteit gebruiken en kan ik bezig zijn met mijn handen.

Uitbreiding

Het bedrijf ging ook beter lopen en ik besloot om nu meer te werken voor het bedrijf en minder te werken bij mijn oorspronkelijke werk. Doordat ik nu naast alleen klussen ook het inrichten van huizen deed. Pasten alles wat ik nodig had niet meer in onze eigen auto. Ik had een grotere auto nodig. Nu ging ik ook meubels vervoeren. Verder had ik ook veel klusspullen verzameld. Hiervoor moest ik een oplossing gaan bedenken. Dus toen gingen we een bedrijfswagen leasen. Hierin paste alles en kon ik overigens ook reclame mee maken voor mijn bedrijf.